Gratis Strategie Gesprek

Speciaal voor ondernemers die focussen op succes èn werk-privé in balans

Wil jij als zelfstandige beter omgaan met de stress en uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengen zodat je een succesvolle zaak runt èn jouw werk-privé in balans staat ?

Ontvang nu professioneel inzicht en advies met het GRATIS Strategie Gesprek en neem de controle over jouw eigen leven!

Tijdens dit GRATIS STRATEGIE GESPREK nemen we jouw Leven onder de loep waardoor:

Je FOCUST  op wat jij nodig hebt zodat je jouw zaak en privé-leven bouwt VOL VERTROUWEN EN EIGENWAARDE.

Jij ZICHT krijgt op jouw UITDAGINGEN, hoe je deze kan OVERWINNEN en hoe je alles in BALANS houdt.

Je DUIDELIJK weet waar je ACTIE in neemt om volop in jouw WAARDE te staan waardoor je met SUCCES jouw eigen AUTHENTIEK leven leidt.

Ik ben Ellen Van Driessche en ondersteun professionals zoals jij die een succesvolle loopbaan en authentiek leven willen creëren.

Als Arbeids- en Organisatie psychologe met meer dan 20 jaar expertise in HROntwikkeling en Coaching combineer ik inzichten uit de economische bedrijfswereld met persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor ervaren cliënten meer vrijheid, zelfvertrouwen, focus en energie in hun privé- en werksituatie.

Het Gratis Strategie Gesprek is super waardevol. Ik ben daarvan overtuigd. De vorige deelnemers trouwens ook:

“Ellen legde snel de pijnpunten bloot op mijn huidige job.  Ik weet nu waarmee ik aan de slag kan om mijn carrière een nieuwe richting te geven.”

 ‘’Ik heb nieuwe inzichten over wat mij werkelijk drijft en heb ik de moed om het anders aan te pakken.  Ik durf nu meer voor mezelf te kiezen.

Ellen luistert naar waar je echt mee zit en je voelt je volledig op je gemak.  Hierdoor ging het gesprek rechtstreeks tot de kern van mijn probleem. ”

Gratis Strategie Gesprek

De plaatsen voor het Gratis Strategie Gesprek zijn beperkt aangezien ik echt de tijd neem om mijn klanten stap per stap te begeleiden naar een leven met meer vrijheid, keuze en autonomie.  Gun jezelf ook die reis!

Schrijf je dus direct in via het formulier hieronder.