ONLINE GROEI TRAJECT RELAX

Van Stressmodus naar Relax Ontspannen

Ontdek in 5 Stappen hoe jij vol Vertrouwen en Plezier Promoveert tot de beste versie van Jezelf.

Online Workshop Reeks gedurende 4 dagen van  19.00 – 21.00

2 Individuele Coaching Sessies op Jouw Maat, samen in te plannen

Voor elkeen die jongleert met werk en privé en zich niet langer laat opjagen of wegcijferen, maar voortaan zelf de baas is van zijn/haar denken en leven.

Het Groei-Traject Relax is speciaal gecreëerd voor mensen zoals jij die gebukt gaan onder een doorsnee loopbaan of leven onder hun potentieel. Maar hier neem jij geen genoegen mee. Daarom sta je op het kantelpunt een beslissing te nemen die afwijkt van wat anderen van jou verwachten.

Voortaan ga je Relax door het leven en geniet je van de Energie en Rust die je uitstraalt.

Jouw Succesvolle Loopbaan en Authentiek Leven passen dan volledig bij wie je echt bent en leef jij je volle potentieel.

Tijdens dit Groei-Traject leer je:

Om met VERTROUWEN jouw eigen pad te bewandelen zodat je jouw volle POTENTIEEL kan aanspreken en daardoor het leven creëert waar je al zo lang van droomde.

MASTER te zijn van jouw leven.  Je bent VEERKRACHTIG en maakt KRACHTIGE BESLISSINGEN waardoor jouw SUCCESVOLLE LOOPBAAN en privé-leven extra punch krijgen.

Hoe je IMPACT hebt op jouw denken en handelen waardoor je elke situatie MEESTER blijft zonder uit BALANS geslagen te worden.

Jezelf COACHT naar een volgend niveau.  Jouw nieuwe MINDSET pusht jou MOEITELOOS om steeds NATUREL te blijven GROEIEN als persoon.

Ik ben Ellen Van Driessche en ondersteun ondernemende professionals zoals jij die een succesvolle loopbaan en authentiek leven willen creëren.

Als Arbeids- en Organisatie psychologe met meer dan 20 jaar expertise in HR, Ontwikkeling en Coaching combineer ik inzichten uit de economische bedrijfswereld met persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor ervaren cliënten meer vrijheid, zelfvertrouwen, focus en energie in hun privé- en werksituatie.

Hoe ziet Mijn Groei-Traject Relax er uit?

Tijdens 4 INTERACTIEVE WORKSHOPS ga je effectief in ACTIE waardoor je onmiddellijk de PRAKTISCHE TOOLS kan toepassen.  Hierdoor IMPLEMENTEER je onmiddellijk wat je hebt geleerd in de PRAKTIJK en behaal je SNELLER en VLOTTER jouw droomleven.

Je krijgt een WAARDEVOLLE en impactvolle mix van uitdagende OEFENINGEN, diepgaande REFLECTIES en heldere INZICHTEN.

Je ontvangt 2 INDIVIDUELE SESSIES  zodat je ten top persoonlijk begeleid wordt. Dit is uitgebreide, PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING OP MAAT van wat jij nodig hebt. Niet in groep maar enkel onder ons 2.

Praktisch

  • De Workshops sessies gaan ONLINE door.  Van zodra jouw inschrijving en betaling goed ontvangen is, krijg je de nodige gegevens doorgestuurd om hieraan deel te nemen.
  • Je krijgt ook een REPLAY nagezonden zodat je alles nog opnieuw kan bekijken om het nog meer in de vingers te krijgen. Dus zelfs als je er niet live kan bijzijn, krijg je toch nog alle waardevolle inzichten en strategieën om zelf baas te worden van jouw gedachten en leven.
  • Je kan jouw 2 Individuele Coaching Sessies onmiddellijk inplannen van zodra jouw inschrijving en betaling goed ontvangen is.

Een Investering die de deuren opent naar Een Succesvol en Relax Authentiek Leven.

  • De waarde voor dit buitengewoon traject bedraagt 1499 €.  Aangezien dit een Piloot is, krijg je van mij de unieke opportuniteit om slechts voor 1199 € deel te nemen.
  • laat alvast weten dat je geïnteresseerd bent want dan krijg je toegang tot de Early Bird voor een investering van  899 €.  Dat is maar liefst een korting van 600 €.
  • Wees er snel bij want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar.

Programma ” Van Stressmodus naar Relax Genieten”

Ik heb speciaal voor jou het programma ‘ Van Stressmodus naar Relax Genieten’ gecreëerd.  Zodat jij zelf de handvaten krijgt om jezelf beter te leren kennen. Je overwint dan je mentale hindernissen en uitdagingen.

Om een diepgaande transformatie te faciliteren bied ik 3 complementaire workshops aan.  Voor elk wat wils.

Je kan ze trouwens ook alle 3 volgen waardoor je alle praktische tools ontvangt om jouw denken en handelen in lijn te brengen met het leven dat jij wilt creëren.

Masterclass

De 3 Slimme Strategieën om jouw hoofd effectief op pauze te zetten.

Extra datums volgen.  Stuur een bericht naar info@ariseandshine.be met de vraag om op de hoogte gehouden te worden.

Workshop Reeks

 Word een Pro in het balanceren tussen Werk & Privé, Energie en Rust, zonder druk of gedoe.

Extra datums volgen.  Stuur een bericht naar info@ariseandshine.be met de vraag om op de hoogte gehouden te worden.