Bedankt voor het aanvragen van de GRATIS 12 tips!

Binnen enkele minuten ontvang je het e-book in je inbox. Krijg je de e-mail niet binnen? Kijk even in de spambox en andere e-mailmappen, zoals de reclame map. Daar kan de e-mail in beland zijn.

Wil je geen enkele e-mail missen? Voeg dan info@ariseandshine.be toe aan je contacten.

Wil je naast de 12 tips ook graag praktisch aan de slag en actie ondernemen zodat je het leven kan leiden dat echt bij je past?

Lees dan even verder, want dit zal je zeker interesseren.

Je hebt het e-book ’Hoe je vanaf NU altijd op waarde wordt geschat : 12 TIPS.  Zonder jezelf weg te cijferen, schuldgevoel of anderen te benadelen’  gedownload met een goede reden.

Je wilt niet langer overleven of geleefd worden. Je wilt niet langer piekeren, stress ervaren of leven in functie van wat anderen van jou verwachten.

Je wilt het anders, je wilt hier verandering in brengen en je weet dat jij de enige bent die dit kan verwezenlijken.

Dus je zoekt naar manieren om het anders te doen. Je vindt inspiratie op internet, zoals in het e-book met de 12 tips, maar enkel informatie verzamelen zal waarschijnlijk niet voldoende zijn om echt resultaat te zien.

Workshops in je kracht staan

Wat ontbreekt er dan ?

Je blijft nadenken over hoe het anders kan, maar je hebt echt in actie te gaan. Bekijk het eens vanuit een ander standpunt, daag jezelf uit om het anders aan te pakken, gooi het eens over een andere boeg.

Ik heb een online groeiprogramma ‘In connectie met mezelf gecreëerd zodat:

Jij je bewust wordt van wat er zich in jou afspeelt, hoe jij je voelt en wat je nodig hebt. Z o ga jij jezelf beter leren kennen en krijg je meer inzicht in wie je echt bent.

Jij balans vindt in jouw lichaam, hoofd, hart en buik. Door aandacht te geven aan elk van deze thema’s ga jij je anders voelen, denken en gedragen.

Jij zelf de touwtjes in handen neemt en stappen zet in jouw persoonlijke groei.

Balans in je leven

Praktisch

Je krijgt online toegang tot 6 video’s en een werkboek waar je mee aan de slag gaat.

Je krijgt persoonlijke begeleiding van mezelf gedurende een zoom-sessie van 50 minuten.

Via mijn unieke IN-side-OUT methode ga je terug in connectie met jouw lichaam, jouw hoofd, jouw hart en jouw buik. Het is de samenhang en de balans van al deze elementen die er voor zorgen dat jij de connectie met jezelf kan terugvinden en behouden. Als jij ervoor kiest om volledig jezelf te zijn, dan bied ik jou de handvaten om zelf je leven te leiden.

De waarde van deze online training en persoonlijk gesprek is 82 euro.

Uitzonderlijk aanbod

Ik bied jou de online groeicursus ‘in connectie met mezelf’ uitzonderlijk aan voor slechts 17 €.  Je bespaart dus maar liefst 65 € !!!