In 4 Weken Grip Op Groei En Eigenwaarde.
Zonder Je Schuldig Te Voelen.

Tine vertelt op het terras honderduit over haar fijne weekend dat ze met haar man en 2 kinderen heeft beleefd. Ze komt net van het werk en op dinsdag kletst ze eerst bijk met vriendinnen en nadien gaat ze naar de sportschool.

Haar vriendinnen luisteren aandachtig naar haar verhaal. Er wordt heel wat gelachen en Tine voelt dat ze volledig zichzelf kan zijn.

Want als ze haar vragen of ze morgen last minute mee kan helpen bij het eetfestijn van de school van de kinderen, kan ze zonder schuldgevoel aangeven dat ze hiervoor zal passen.

Tine heeft een mooi evenwicht gevonden tussen het zorgen voor anderen en voor zichzelf.

Zo houdt ze haar energie in balans en kiest ze voor wat echt bij haar past.

Maar dat was niet altijd het geval.

Tine contacteerde me wanneer ze kantje bunout was en aangaf dat haar emoties alle kanten uitgingen. Ze merkte dat ze een korter lintje had dan vroeger en dat ze het moeilijker had om rustig met de kinderen om te gaan.

Dat brak haar hart en dat was het signaal om dringend een expert in te schakelen.

Dankzij de IN-side-OUT methode leeft ze niet langer op automatische piloot met het idee dat ze alles zelf moet doen. Ze kan veel beter naar zichzelf luisteren en voelt ze wat ze zelf nodig heeft.

Daardoor kan ze veel meer opties zien en vind ze veel sneller een oplossing zonder dat ze omwille van stress in een kramp schiet.

Ze voelt zich rustiger en heeft meer grip op de manier waarop ze met moeilijke momenten omgaat. Ze leeft nu met vertrouwen in zichzelf en in het leven.

For every ending, there is always a new beginning. A new path and a new adventure

Het is niet altijd evident om op de rem te staan en je leven een andere richting in te sturen.

Zeker niet als er zo veel mensen op jou rekenen. En zeker niet als dat betekent dat je jouw tijd en energie aan jezelf gaat spenderen in plaats van aan jouw gezin.

Mogelijk sta jij nu ook op een kruispunt in je leven. Heb jij krachtige keuzes te maken en knopen door te hakken.

Het voelt alsof je hebt gefaald en je voelt je enorm schuldig. Je wordt overmand door een immens verdriet.

Jouw hoofd stop niet met piekeren. Je vraagt jezelf af:

Hoe kan ik terug controle krijgen over mijn leven ?

Waarom reageer ik zo emotioneel en heb ik het gevoel dat ik mezelf niet ben?

Hoe krijg ik alles geregeld zonder iemand te ontgoochelen ?

Hoe kan ik zelfzeker keuzes en beslissingen maken in plaats van vast te zitten en rondjes te draaien ?

Wie kan me helpen dat ik voor eens en altijd ook aandacht geef aan wat ik zelf nodig heb?

Hoe voel ik me minder overweldigd als er iets moeilijks in mijn leven gebeurt ?

Hoe kan ik mijn grenzen aangeven zonder dat ik me schuldig voel en dat de andere me dit kwalijk neemt?

Wanneer heb ik terug meer energie om echt leuke dingen te kunnen doen en ervan te genieten?

Speciaal voor vrouwen die hun leven wil leiden vanuit eigenwaarde en zonder zich schuldig te voelen, heb ik de IN-side-OUT Methode ontwikkeld. Met deze aanpak ken je binnen 4 Weken je eigen handleiding zodat je elke moeilijkheid of verandering in jouw leven kan overstijgen.

Met de IN-side-OUT Methode neem ik je 4 weken mee in het Grip Op Groei En Eigenwaarde Programma naar jouw transformatie in het maken van krachtige keuzes en een leven vol vertrouwen. Boek jouw gratis Trust Scan direct in mijn en jouw agenda:

Groei in eigenwaarde

Over Ellen

Ik help vrouwen die zich ten koste van zichzelf wegcijferen om aan alle verwachtingen van de mensen rondom hen te voldoen.

Ze laten zich leiden door anderen in hun keuzes waardoor ze niet het leven leiden dat bij hen past.

Via mijn IN-side-OUT Methode kiezen ze voor een andere koers waarin ze meer grip hebben op hun leven, voelen ze zich vrij en gewaardeerd.

Ik ben Arbeids- en Organisatie psychologe met meer dan 20 jaar expertise in HR, Persoonlijke ontwikkeling en Coaching.

Ik krijg energie als mensen tot hun volle potentieel groeien. En elke persoon is hierin uniek en doet dit op zijn eigen authentieke manier. Ik geniet ervan om hen hierin te ondersteunen in alle vertrouwen zodat ze een betere connectie en verbinding hebben met zichzelf en de mensen rondom hen.

Ik weet waarover ik praat en niet enkel vanuit theorie. Ik heb al heel wat watertjes doorzwommen: zwangerschapscomplicaties, burnout, scheiding, alleenstaande mama met 3 kinderen,… En sindsdien is persoonlijke groei niet meer weg te denken uit mijn leven.

Ik ben zelf bij verschillende coaches en therapeuten langsgegaan en probeerde verschillende methodieken uit. Zo heb ik ontdekt wat bij mij goed werkte en wat niet. Zo heb ik mijn eigen handleiding gecreëerd. En dit vormde dan de basis voor mijn IN-side-OUT methode.

If you get the inside right, the outside will fall into place

Wellicht twijfel je of het wel zal lukken om jouw leven een andere richting in te sturen? Mogelijk ben je aan de slag gegaan met goedbedoelde tips op social media of vrienden?

En dan die zelfhulpboeken, welke heb je écht gelezen?

Ze hebben je wellicht enkele inzichten gegeven. Maar doe je er ook iets mee? Is je leven nu anders?

Het zou kunnen dat je denkt te moeten aanvaarden dat je nu eenmaal zo bent? Of dat jouw gezin belangrijker is?

Dat is nu precies die valkuil waar je telkens opnieuw invalt. Juist omdat jij jezelf weinig vertrouwt!

Kijk, wil jij écht die doorbraak maken, dan heb je iemand nodig met ervaring. Iemand die jou de nodige structuur en kennis geeft terwijl je jouw persoonlijke handleiding op maat opbouwt.

Dat kan met IN-side-OUT Methode. Het helpt jou om hier komaf mee te maken. Boek het Gratis Trust Scan als je hier meer over wilt weten.

Na het programma ‘In In 4 Weken Grip Op Groei En Eigenwaarde. Zonder Je Schuldig Te Voelen:

Voel jij jouw grenzen goed aan en geef je die ook vlot aan. Bovendien voel jij je veel sterker en vitaler. Voortaan speelt jouw vermoeidheid en gebrek aan energie jou geen parten meer. Hierdoor doe je meer leuke activiteiten met jouw gezin en vrienden EN geniet je volop van het leven.

Word je niet langer overweldigd door jouw gevoelens. Dit betekent dat jij jezelf meer en meer aanvaardt en je als gelijkwaardige beschouwt. Hierdoor kan je effectief sterkere relaties opbouwen met de mensen die er echt toe doen.

Maak jij vlotter keuzes die echt bij jou passen. Daardoor heb je positieve gedachten over jezelf en jouw toekomst. Want het is voor jou veel duidelijker waar jij je focus op wilt richten. Zo groeit jouw zelfvertrouwen en vertrouw je meer in het leven.

Herstel jij jouw balans als het even moeilijker gaat. Daardoor word je niet langer overweldigd door stress, piekeren of emoties. Zo pas jij je vlotter aan, aan elke verandering in jouw leven. Bovendien blijf jij trouw aan jezelf waardoor jij jezelf kan zijn in alle vertrouwen.

Deel jij zelfzeker jouw ideeën en meningen waardoor er meer naar jou geluisterd wordt. Hierdoor krijg je meer respect en waardering, zowel privé als op het werk. Bovendien geef je zo ook het voorbeeld naar jouw kinderen en de mensen rondom jou zodat je een sfeer creëert waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Hoe ziet het 4 weken traject eruit?

Wekelijkse 1 op 1 persoonlijke begeleiding (1 uur per week).

Je krijgt de ruimte om zelfstandig en volgens jouw eigen noden te werken terwijl er ook een stevige structuur ingebouwd is om jou kwalitatief te begeleiden.

Diepgaande modules die de intense verbinding maken tussen lichaam, hoofd, hart en buik zodat je sneller in balans komt.

Hands-on werkboeken waardoor je direct in actie komt en resultaat merkt.

Krachtige oefeningen waarbij je ervaart hoe op jezelf te vertrouwen en grip op je leven krijgt.

Praktische video’s waarin je stap voor stap leert de vrijheid en de mogelijkheden te voelen die het leven je biedt.

Investering

De waarde voor dit unieke traject gedurende 4 weken is € 999.  

Nu kan je uitzonderlijk deelnemen aan €399.  

Wat andere deelnemers zeggen

Fijn concept met een logische opbouw. Het biedt heel wat focus en diepgang. Ik ben tevreden dat ik op mijn eigen tempo de verschillende modules kon doorlopen, ook al vraagt dat wel wat zelfdiscipline. Het is een heel fijne manier om naar jezelf en je keuzes te kijken. het helpt om bewuster te kiezen en te priotiseren wat je zelf echt belangrijk vindt.

Katrien Janssen

Een mooi programma om eens te reflecteren en stil te staan bij jezelf, en om eventuele werkpunten bloot te leggen en actie te nemen. Ik heb nieuwe inzichten over mezelf, mijn behoeftes zijn duidelijker in kaart gebracht. Ik kan nu nog bewuster naar mijn lichaam luisteren en signalen herkennen.

Anoniem

Veelgestelde vragen

Dit is juist het teken dat je juist wel in jezelf hebt te investeren. Het is jouw valkuil om jezelf weg te cijferen en anderen voorrang te geven.

Wanneer jij niet voor jezelf zorgt dan kan je ook niet goed en optimaal voor anderen zorgen. In feite staan ze er alleen voor.

Realiseer je je welk voorbeeld je aan je kinderen geeft? Je wil toch dat jouw echt met zelfvertrouwen opgroeien. Maar hoe wil je dat voor elkaar krijgen als je er zelf mee struggelt?

Tuurlijk. Tijdens het Gratis Trust-gesprek gaan we na op welke vlakken je in zelfvertrouwen wilt groeien en welke stappen je daarin kan zetten.

Ik voorzie ook voldoende tijd voor jouw vragen.

Zo ervaar je mijn manier van werken en wat het programma jou kan bieden.

Jij bent de enige die kan bepalen hoeveel het jouw waard is om te leren jouw jouw grenzen goed aan te geven en je daardoor veel sterker en vitaler voelen. Alleen op die manier heb jij een positieve impact op het leven van je kinderen.

Voortaan speelt jouw vermoeidheid en gebrek aan energie jou geen parten meer. Hierdoor doe je meer leuke activiteiten met jouw gezin en vrienden EN geniet je volop van het leven.

Maar draai de vraag ook eens om: ‘Wat verlies je als je op automatische piloot verder blijft leven?’

Jouw persoonlijk stressniveau gaat zijn piek bereiken waardoor je in de gevarenzone komt voor vermoeidheid, burn-out en tal van zware chronische klachten.

En daardoor heb je nog eens verlies van financiële inkomsten bovenop.

Met mijn IN-side-OUT methode vermijd je dit. Daarnaast stijgt jouw eigenwaarde en voel jij je fysiek, mentaal en emotioneel sterker.

Het risico is dat je rondjes blijft draaien zonder uitweg waardoor je blijft vastzitten met het idee dat je het niet waard bent en jouw zelfvertrouwen ongekende dieptes kent.

Hierdoor kom je in een neerwaartse negatieve spiraal en zal het jou nog meer tijd en energie vragen om hieruit te komen.

Je hebt misschien bedenkingen of je wel voldoende zelfdiscipline hebt of de durf om het anders aan te pakken of dat anderen het beter of sneller kunnen?..

Ik snap dat volkomen. Op dit moment is dit trouwens één van de typische zaken waar jij tegenaan loopt. Die stemmen in jouw hoofd zorgen er juist voor dat jij jezelf neerhaalt.

Dat is omdat jij jezelf nog niet volledig vertrouwt. Via het volgen van In 4 Weken Grip Op Groei En Eigenwaarde (Zonder Je Schuldig Te Voelen) komt hier verandering in.

Mijn unieke IN-side-OUT methode is gebasseerd op mijn eigen ervaring en expertise waardoor jij je eigen handleiding leert kennen zodat je elke moeilijkheid of verandering in jouw leven overstijgt.

Daarnaast heb ik gekozen voor een blended leervorm zodat elke persoon met zijn eigen leerstijl zich hierin kan terugvinden.

Bovendien is er ook voldoende aandacht voor persoonlijke begeleiding in jouw groeiprogramma.